Bij EasyFIFACoins kopen

 Is EasyFIFAcoins.com betrouwbaar? Onze ervaring en meer!

De website EasyFIFACoins biedt anno 2015 coins aan voor FIFA 15 Ultimate Team. Wegens het grote succes van deze website, verwachten wij dat zij ook voor FIFA 16 gewoon weer actief zullen zijn. De website is simpel opgezet en het menu bestaat uit: Home, How to Buy, FAQ, Affiliate, Sponsorship, Sell to Us/Wholesale en een contactbutton. De community van EasyFIFACoins is actief op Google +,Twitter en Facebook. Via deze kanalen geeft de betrouwbare aanbieder van FUT coins, dikwijls gratis coins en kortingscodes voor nog goedkopere munten weg. Hoe werkt coins kopen via deze aanbieder? En wat zijn onze ervaringen met de website EasyFIFACoins.com?

 Welke coins kan ik kopen?

De website ondersteunt anno 2015 alleen maar coins voor de PlayStation 4, Xbox One en Windows PC. Voor bezitters van overige consoles kunnen bij aanbieders (die rechts in de widget staan) beter terecht. De munten kunnen worden betaalt met o.a. IDEAL en PayPal. Deze opties worden door Nederlanders en Belgen het meeste gebruikt.

 Hoe koop ik coins bij EasyFIFACoins.com?

Om aan goedkope FUT16 coins te geraken bij EasyFIFACoins.com moet je de volgende stappen ondernemen:

 1. Log in met je FIFA account en kies een van jouw spelers uit (tip: zet een bronzen speler te koop)
 2. List de speler op de transfermarkt, auction of veiling
 3. Zet een Buy Now Price (koop nu) even hoog als het aantal dat je op de website hebt aangegeven.
 4. Zet de totale tijd van de veiling op 3 dagen. Dit is handig om de website EasyFIFACoins de tijd te geven en omdat de servers van EA niet altijd beschikbaar zijn, tijdens een EA Maintenance bijvoorbeeld.
 5. Selecteer de console op de website EasyFifaCoins
 6. Selecteer het aantal munten (je hebt al een speler te koop gezet voor dit aantal bij een eerdere stap)
 7. Selecteer Euro
 8. Selecteer de naam van de speler die je in de verkoop hebt gezet
 9. Voer jouw Ultimate team name (de club naam, niet accountnaam)
 10. Kies de manier van betalen (tip: IDEAL of PayPal)
 11. Voer jouw emailadres in
 12. Voer een coupon code voor EasyFifaCoins in(optioneel)
 13. Betaal en wacht op jouw coins in Ultimate Team!

 Conclusie betrouwbaarheid

Wij hebben met deze aanbieder meer dan 10 keer uitgetest, omdat wij in eerste instantie niet dachten, wegens de simpele lay-out van de website, en de onbekende naam (voor ons), dat EasyFIFACoins een betrouwbare partner kon worden. Het tegendeel is echter gebleken. Iedere keer dat wij munten bestelden, voor zowel de Xbox One als de PS4, werden de coins geleverd binnen de gestelde tijd. Ook toen wij onze clubnaam verkeerd hadden ingevuld, werden wij door de klantenservice (24/7) prima geholpen. Een betrouwbare aanbieder in onze ogen dus!

FIFA coins en FIFA points kopen met korting?

We hebben een hele leuke deal met onze favoriete aanbieder. Je krijgt nu 20% extra korting op FIFA points en FIFA coins als je je aanmeldt via de onderstaande button!

Goedkope FIFA Coins & Points

Koop de voordeligste FIFA Coins en Points met snelle levering. IGVault biedt de beste prijzen zonder banrisico. Gebruik onze promocode IGVFUT voor 6% korting.