Bij Fifaah kopen

Is Fifaah.com betrouwbaar?

De aanbieder Fifaah.com is een zeer populaire aanbieder voor coins voor FIFA 15 en straks ook FIFA 16. Zij hebben regelmatig kortingen en leuke acties voor FUT coins. Wij van FIFA16coins.nl hebben zeer goede ervaring met deze aanbieder. Wij hebben altijd onze coins gehad, ook als wij bewust een fout maakten in de order. De klantenservice was snel en vriendelijk. Op de website is het mogelijk om met een ordernummer te achterhalen hoever Fifaah.com is met het leveren van de coins. Op de website vergelijken zij ook actuele prijzen voor coins met andere aanbieders. Ze leveren 9 van de 10 keer de goedkoopste coins voor meerdere consoles.
Koop bij Fifaah

Hoe werkt het?

Op de volgende manier is het mogelijk om de goedkoopte FUT munten te kopen bij de aanbieder Fifaah.com. Let goed op of er ge­en leuke kortingsactie beschikbaar is voor deze aanbieder.

 1. Ga naar de website van Fifaah.com
 2. Kies jouw console of besturingssysteem uit de lijst
 3. Kies hoeveel munten je wilt hebben. Zet voor de duidelijkheid de prijs op euro. Standaard wordt deze weergeven in Amerikaanse dollar.
 4. Druk op ‘buy now’ bij de juiste hoeveelheid
 5. Voer jouw email in en eventuele coupon. VIP leden krijgen nog meer korting
 6. Voer de speler die jij te koop zet op de transfermarkt in.
 7. Voer de naam van jouw Ultimate Team in
 8. Voer de Buy Now prijs in
 9. Betaal met IDEAL, PayPal of op een van de andere mogelijke manieren
 10. Wacht tot jouw speler wordt gekocht
 11. Geniet van de miljoenen coins van Fifaah.com!

Wat biedt deze aanbieder?

Fifaah.com krijgt op een dag honderden orders voor FIFA coins. Zij zijn dan ook een van de populairste aanbieders op de markt. De meeste munten zijn binnen 10 minuten geleverd, maar het kan ook voorkomen dat dit pas na 30 minuten is. Als de coins niet aankomen is er 24/7 iemand aanwezig in de live chat. Daarnaast vergelijkt de website zijn eigen prijs met die van tientallen andere aanbieders, om er zo zeker van te zijn dat zij de goedkoopste FUT munten kunnen bieden.

Kortingen en acties

Voor actuele kortingen, acties en meer kun je terecht op de pagina: kortingscodes en coupons

Onze ervaring met de aanbieder

Zoals wij hierboven al hebben beschreven, zijn we dik tevreden over deze populaire aanbiedingen. De munten worden snel geleverd en we betalen nooit teveel voor de coins. Ook heeft Fifaah.com een grote online community en houden zij ons regelmatig op de hoogte van alles wat met FIFA Ultimate Team te maken heeft.

 

Koop bij Fifaah

FIFA coins en FIFA points kopen met korting?

We hebben een hele leuke deal met onze favoriete aanbieder. Je krijgt nu 20% extra korting op FIFA points en FIFA coins als je je aanmeldt via de onderstaande button!

Goedkope FIFA Coins & Points

Koop de voordeligste FIFA Coins en Points met snelle levering. IGVault biedt de beste prijzen zonder banrisico. Gebruik onze promocode IGVFUT voor 6% korting.