Bij FIFAUltimateTeamCoins kopen

De website van FIFAUltimateTeamCoins.com ziet er simpel en kleurrijk uit. Op de hoofdpagina vinden we een filmpje van YouTube waar uitgelegd wordt waar de website FIFA Ultimate Team Coins precies voor staat en hoe je aan goedkope munten kan komen via de website. We zien ook dat anno 2015 de Facebookpagina van de aanbieder meer dan 13.000 likes heeft. Zullen dit allemaal echte mensen zijn of heeft FIFAUltimateTeamCoins deze gekocht? Hoe werkt het coins kopen op de website? Zijn er kortingscodes en coupons voor FIFA Ultimate Team Coins? Is deze aanbieder van FIFA 15 en FIFA 16 munten wel betrouwbaar? Een korte recensie/review.

 De website

De website bestaat uit een menu met daarin: Home, Buy, Sell, How to Buy, FAQ, Affiliate, Partnership, Anti-Ban en een contactbutton. Ze hebben tevens een zeer actieve community, regelmatig aanbiedingen en kortingscodes, en een Live Chat die je 24/7 kan helpen als er problemen voordoen tijdens het kopen van de munten.

www.fifaultimateteamcoins.com – Huge Stock, Fast delivery, 24/7 Live Support!

 Hoe koop je coins bij FIFAUltimateTeamCoins?

Hoe krijg je snel en goedkoop FIFA coins bij deze aanbieder? Volg de onderstaande stappen en het kan eigenlijk niet meer fout gaan?

  1. List een speler op de transfermarkt
  2. Ga naar de site van FIFAUltimateTeamCoins
  3. Selecteer een console (iOS, Windows, Android, PS3, PS4, Xbox One of Xbox 360)
  4. Selecteer het aantal munten dat je wilt kopen (je hebt hier bij stap 1 een speler voor hetzelfde aantal munten voor neergezet in de auction)
  5. Selecteer de speler die je te koop hebt gezet
  6. Voer handmatig jouw Ultimate Team (FUT) naam in. Dit is jouw clubnaam en heeft niets met de naam van jouw account te maken. Maak deze fout niet, dit doen al teveel mensen en je krijgt je coins niet erg snel geleverd.
  7. Kies een manier van betalen, betaal en wacht af
  8. Je bent nu waarschijnlijk een FIFA miljonair

 Conclusie: betrouwbare aanbieder?

Bij deze aanbieder hebben wij coins gekocht voor een smartphone met Android besturingssysteem, voor onze Xbox One en voor de PlayStation 4. Wij hebben twee keer betaalt met PayPayl, maar de rest van de betalingen gedaan met IDEAL. Alle keren werden de munten geleverd, binnen de gestelde tijd en het juiste aantal. Toen wij ‘per ongeluk’ de verkeerde speler hadden geselecteerd, hebben we contact opgenomen met de behulpzame (enigszins kortaffe) klantenservice. De coins werden alsnog, handmatig, binnen het uur geleverd. Een zeer betrouwbare aanbieder, met leuke acties, en een zeer actieve community. FIFAUltimateTeamCoins.com is door ons betrouwbaar bevonden.

FIFA coins en FIFA points kopen met korting?

We hebben een hele leuke deal met onze favoriete aanbieder. Je krijgt nu 20% extra korting op FIFA points en FIFA coins als je je aanmeldt via de onderstaande button!

Goedkope FIFA Coins & Points

Koop de voordeligste FIFA Coins en Points met snelle levering. IGVault biedt de beste prijzen zonder banrisico. Gebruik onze promocode IGVFUT voor 6% korting.