Bij Goldah kopen


 
Je wilt FIFA 16 Ultimate Team coins kopen bij Goldah en hebt een aantal vragen? Is deze website wel betrouwbaar? Hebben zij kortingscodes of coupons? Hoe moet je betalen bij Goldah en wat bieden zij allemaal? Al deze vragen komen aan bod in de volgende review/recensie van Goldah.com.

FIFA GOLDAH

Is Goldah betrouwbaar?

Wij hebben gemerkt dat Goldah, gemiddeld over een jaar genomen, de goedkoopste aanbieder is. Dit neemt niet weg dat aanbieders als Fifaah en Futstore.nl niet af en toe onder de prijs van Goldah FIFA coins kunnen zitten. Wij van FIFA16coins.nl bestellen al jaren munten bij deze aanbieder en hebben, zonder problemen, altijd onze UT coins ontvangen. In correspodentie met de klantenservice hebben zij ons laten weten dat ook zij coins voor FIFA 16 gaan aanbieden. Hier zijn wij zeer blij mee.

Over Goldah.com

Dit bedrijf is al jaren een grote speler op de markt. Zij bieden namelijk al langer dan twaalf jaar munten, items en andere zaken die met online gaming te maken hebben aan. Anno 2015 is het mogelijk voor Nederlanders om met IDEAL te betalen, maar zij ondersteunen ook andere betaalopties (meer dan 100). Daarnaast is het ook mogelijk om met meer dan 20 soorten valuta te betalen. Ze zijn verder ook actief op Facebook, Twiiter, YouTube en Google+

Korting?

De meest recente kortingsactie van Goldah is:

Hoe werkt dat? Coins kopen bij Goldah?

Volg de volgende stappen om bij deze aanbieder jouw munten te kopen. Vergeet overigens niet om de kortingscode te gebruiken!

 1. Klik op FIFA
 2. Klik op de console waar je coins voor wilt kopen
 3. Klik op het aantal munten die je wilt kopen en de bijbehorende prijs
 4. Zoek een bronzen kaart die je te koop gaat zetten uit
 5. Zet de auction op drie dagen
 6. De 5% taks betaal je zelf
 7. Voer de naam van de speler die je te koop zet in
 8. Voer je Ultimate Team naam in (niet je accountnaam!)
 9. Voer de Buy Now prijs in
 10. Selecteer een methode om te betalen
 11. Wacht op je geld!

Koop bij Goldah

FIFA coins en FIFA points kopen met korting?

We hebben een hele leuke deal met onze favoriete aanbieder. Je krijgt nu 20% extra korting op FIFA points en FIFA coins als je je aanmeldt via de onderstaande button!

Goedkope FIFA Coins & Points

Koop de voordeligste FIFA Coins en Points met snelle levering. IGVault biedt de beste prijzen zonder banrisico. Gebruik onze promocode IGVFUT voor 6% korting.