Bij U7Buy kopen

Opgericht weg terug in 2013, heeft u7buy een populaire en vertrouwde leverancier van ingame items en valuta voor vele high profile games zoals WOW of SWTOR geweest. De website is begonnen aan bekendheid te winnen naarmate de tijd vordert en dit is duidelijk zichtbaar door de gesteund en actieve gemeenschap, evenals een sterke aanwezigheid op social media websites. Maar is u7buy de beste munt mediator online? In de volgende paragrafen zal spreken over alle aspecten van u7buy en sluiten van daar, dus laten we graven in deze website en zien wat het te bieden heeft.

u7buywebsite

Terwijl op het eerste gezicht de belangrijkste video game lijst lijkt misschien een beetje underwhelming, de enorme hoeveelheid diepte gegeven aan elke ingame service maakt dit. De site heeft 22 wedstrijden in totaal die allemaal de meest actieve online games deze dagen om ervoor te zorgen dat u waarschijnlijk vinden wat u zoekt op de website. Een keurige eigenschap is dat sommige spellen hebben een speciale sectie voor specifieke functies. Bijvoorbeeld, de FIFA games hebben een speciale veld op de website gewijd aan de verkoop van Points Rekeningen specifiek catering aan FIFA 17 spelers. Hoewel dit kan worden gevonden op een aantal andere plaatsen, het is een vrij mooi en vaak over het hoofd gezien eigenschap die ik weet zeker dat mensen zouden graag meer van te zien.

fifa17_250

Hoe betaal je bij U7Buy?

U7buy is een beetje mager als het gaat om de betaling opties met een aantal vrij belangrijk zijn, zoals Skrill, ontbreekt op de foto. Dit zal zeker zetten sommige mensen af, maar je kunt er zeker van dat alle andere populaire betaalmethoden door u7buy worden geaccepteerd. U kunt PayPal en VISA evenals ONTDEK kaarten, dat is een vrij zeldzaam ding te gebruiken. Een keurig klein ding als het gaat om de betaling is dat u7buy neemt alle terugbetalingen serieus en je zal worden behandeld als een mens als het gaat om terugbetalingen. Onopgemaakt leveringen zullen worden voortgezet of volledig terugbetaald en je kunt zelfs een winkel krediet soort deal met de website om dat geld te gebruiken op uw volgende aankoop. De site is gemarkeerd als zeer vertrouwd bij de online gaming community en in het bijzonder als het gaat om MMORPG’s zoals SWTOR en WOW sinds u7buy heeft veel goud en post transacties die games gezien.

Check de U7Buy website voor de beste prijzen voor FIFA, WoW, SWTOR, NBA2k, Madden en meer

Natuurlijk, als al deze websites te gaan, u7buy biedt een overvloed aan coupons en speciale kortingen die kunnen worden gekregen van bijna overal en ze zelfs gewoon leuk vinden op Facebook zal de netto u een korting van 3% op uw volgende aankoop. Kortingen kunnen ook worden gekregen van vrijwel overal en ze kunnen oplopen tot 10%, wat een aantal van de grotere aankopen een beetje makkelijker te verzorgen kan maken. De website niet heeft, voor zover ik weet, een affiliate systeem duidelijk zichtbaar die enigszins zeldzaam voor websites van deze aard. Dit is niet per se slecht voor u als consument en er is een manier om dit te doen door contact op de website zoals vermeld in de algemene voorwaarden, maar dit zal helaas zorgen voor een grote uitdaging om u7buy als het gaat om reclame.

Conlusie

Tot slot, mijn eerlijke gedachten over de website zijn als volgt. U7buy is een keurig klein website waarop u uw items en goud kunt krijgen voor een afdaling prijs en met een indrukwekkend snelle levering systeem. De website beschikt over een aantal knikken worden uitgewerkt binnen de code sinds ik een paar fouten tijdens het schrijven van deze review hebben ervaren (maar ze misschien wel indirect). De betalingsmethoden zijn afkomst, maar natuurlijk zullen de mensen de neiging om hun hoofden te draaien als ze vinden dat Skrill niet zoals wordt geaccepteerd op zoveel websites van deze aard. De website heeft een afdaling tech support systeem en ik heb eigenlijk had een geweldige gesprek met een van hun vertegenwoordigers genaamd Lucy. Op het einde na het nemen van dit alles in aanmerking kan ik het volgende zeggen. U7buy is een uitstekende en betrouwbare munt mediator met slechts een paar eenvoudige knikken die moeten worden uitgewerkt. De site is duidelijk een legit verkoper met een sterke positie binnen de online gaming community die is waarom; als je een aantal goedkope goud of items nodig hebt kun je aan de slag om u7buy en krijgen ze voor een lagere prijs dan ooit.

Belangrijke u7buy links:

FIFA coins en FIFA points kopen met korting?

We hebben een hele leuke deal met onze favoriete aanbieder. Je krijgt nu 20% extra korting op FIFA points en FIFA coins als je je aanmeldt via de onderstaande button!