Bij U7Buy kopen

U7Buy is opgericht in 2013 en is sindsdien een populaire en vertrouwde leverancier van ingame items en valuta voor vele high profile games zoals WOW of SWTOR geweest. De website is begonnen aan bekendheid te winnen naarmate de tijd vordert en dit is duidelijk zichtbaar door de gesteund en actieve gemeenschap, evenals een sterke aanwezigheid op social media websites. Maar is u7buy de beste munt mediator online?

U7Buy heeft een mooie overzichtelijke website en is actief met verschillende games, maar voornamelijk met FIFA. Je kunt coins, spelers en accounts kopen voor FIFA21. De prijzen zijn voordelig, wat natuurlijk mooi is meegenomen.

fifa17_250

Hoe betaal je bij U7Buy?

U7buy is een beetje mager als het gaat om de betaling opties. Zo ontbreekt bijvoorbeeld Skrill. Wel kun je betalen met PayPal en VISA. Een keurig klein ding als het gaat om de betaling is dat U7Buy alle terugbetalingen serieus neemt en je zal worden behandeld als een mens als het gaat om terugbetalingen. Onopgemaakt leveringen zullen worden voortgezet of worden volledig terugbetaald en je kunt zelfs eventueel kiezen voor een winkel krediet om dat geld vervolgens te gebruiken op uw volgende aankoop. De site is gemarkeerd als zeer vertrouwd bij de online gaming community en in het bijzonder als het gaat om FIFA21, MMORPG’s zoals SWTOR en WOW.

Check de U7Buy website voor de beste prijzen voor FIFA, WoW, SWTOR, NBA2k, Madden en meer

U7Buy geeft regelmatig kortingen die kunnen oplopen tot 10%. Ook hebben wij persoonlijk een kortingscode gekregen die wij met jullie kunnen delen. Met de kortingscode “chris” ontvang je 5% korting op je bestelling.

Conlusie

Tot slot, mijn eerlijke gedachten over de website zijn als volgt. U7buy is een keurige website waarop u uw items en goud kunt krijgen voor een aantrekkelijk prijs en met een indrukwekkend snelle levering systeem. Niet alle betalingsmethodes zijn beschikbaar, maar de belankrijkste zoals PayPal en VISA zijn aanwezig. De website heeft een overzichtelijk tech support systeem en ik heb een geweldige gesprek gehad met een van hun vertegenwoordigers genaamd Lucy.

U7buy is een uitstekende en betrouwbare munt mediator. De site is duidelijk een legit verkoper met een sterke positie binnen de online gaming community. Als je een aantal goedkope goud of items nodig hebt kun je het beste naar U7Buy waar je dergelijke items voor een lage prijs kunt krijgen.

Belangrijke u7buy links:

FIFA coins en FIFA points kopen met korting?

We hebben een hele leuke deal met onze favoriete aanbieder. Je krijgt nu 20% extra korting op FIFA points en FIFA coins als je je aanmeldt via de onderstaande button!

Goedkope FIFA Coins & Points

Koop de voordeligste FIFA Coins en Points met snelle levering. IGVault biedt de beste prijzen zonder banrisico. Gebruik onze promocode IGVFUT voor 6% korting.