Career

EA Sports staat er de afgelopen jaren om bekend dat zij weinig grote aanpassingen doen aan de Career (carrière) optie in de game FIFA. Er wordt dan ook niet veel verwacht van dit verslavende onderdeel in FIFA 16. Spelers hebben wel veel wensen voor de career. Zo zou het scout systeem volledig op de schop moeten en moet het mogelijk worden om beter met spelers te onderhandelen over een contract. Hoe gaat FIFA 16 Career er uit zien? Wie worden er de grootste talenten in de game?

 Talenten – de verwachting voor FIFA 16

Net als in de voorgaande versie van het voetbalspel, worden er een aantal spelers weer in het lijstje met grote talenten verwacht. De volgende spelers hebben hoogstwaarschijnlijk een erg hoge groei en een belachelijk hoog potentieel:

  • Paul Pogba
  • Youri Tielemans
  • Memphis Depay
  • Raphäel Varane
  • Aymeric Laporte
  • Ricardo Živković

 De Career zelf in FIFA 16

In dit onderdeel is het de bedoeling dat jij een volledig team onder jouw hoede als manager gaat nemen. Het zal tevens waarschijnlijk weer mogelijk worden om als speler een carrière te beginnen. Je moet alle transfers voor jouw team doen en er voor zorgen dat de contracten goed blijven lopen. Je kunt een carrière gaan beginnen met een grootmacht als Real Madrid, Manchester City of Barcelona, maar leuker is het natuurlijk om een career te beginnen met een onbekender of kleiner team.

 

Met welk team ga jij aan de slag als FIFA 16 uitkomt?

FIFA coins en FIFA points kopen met korting?

We hebben een hele leuke deal met onze favoriete aanbieder. Je krijgt nu 20% extra korting op FIFA points en FIFA coins als je je aanmeldt via de onderstaande button!