De vragen die wij meerdere malen in onze inbox hebben ontvangen: “Hoe kun je nog coins kopen na de update van de Price Ranges?”, “Is coins kopen nog mogelijk?”, “Kan ik nog coins kopen voor de PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox 360 en Xbox One?”en “Wat gaan de coin sellers doen?”.De Price Ranges hebben voor veel mensen het spel verpest, andere mensen vinden juist dat het spel er leuker op wordt. Je moet nu immers zelf coins gaan verdienen in plaats van snel kopen. Gelukkig is het nog wel mogelijk om coins te krijgen! Dit kan na de update van 9 maart 2015 op twee manieren. Bij onze top 5 websites die wij al jarenlang vergelijken, is het op het moment van schrijven slechts bij één nog mogelijk om coins te kopen! Hoe? Lees snel verder

Koop direct een nieuw account met miljoenen coins of koop coins bij de enige grote aanbieder van dit moment!

Hoe kun je coins kopen na de update van maart 2015?
Je kunt op twee manieren coins kopen voor FIFA 15 Ultimate team:

  1. Zet een speler te koop voor de maximumprijs (price range), de website koopt de speler van jou
  2. Koop een nieuw account. De website zorgt dat de coins op een nieuw account komen te staan, je krijgt het wachtwoord, inlognaam en de geheime vraag.

Price Range, kaart verkopen
De prijzen zijn op de website MMOGA enorm gedaald na de update. In sommige gevallen scheelt dit, zonder kortingscoupon of code, tot 40%. Je zet, net als voor de update, een speler te koop. De Buy Now (koop nu) prijs van de speler is gelijk aan het aantal coins dat je wilt kopen van de website. Zoek dus een speler uit die een maximumprijs (range) heeft als dat jij coins wilt hebben. De website koopt de coins van je.

Koop een account met miljoenen coins!
Een nieuwe optie bij MMOGA (paar dagen na de update geïntroduceerd) is dat je een “Mule account” kunt kopen. Je koopt een nieuw account. De website zorgt ervoor dat daar de gewenste munten opstaan. Tip: Koop direct veel coins, meer dan je eigenlijk in eerste instantie wil, dit is de enige manier om snel miljoenen aan coins te kopen.

The seller creates a brand new FIFA account with the resepective FIFA Coins amount on it.
After the process is completed and the coins are on it you will get account name, password and the secret answer. Afterwards you can use the account as you wish.

Andere coins sellers. Wat gaan coin sellers doen in FIFA 15 en FUT 16?
Op het moment van schrijven hebben de websites die wij het meest vertrouwen geen nieuwe mogelijkheid tot het kopen van FUT coins. MMOGA is een van de grootste spelers op de markt en ook een van de meest betrouwbare. Wij verwachten dat er een run gaat komen op de coins van deze website. Duizenden mensen, die nu niet veel coins hebben, gaan een nieuw account aanmaken met daarop coins. Dit is voor MMOGA de manier om van hun coinvorraad af te komen. De andere aanbieders zullen vast spoedig volgen. Of de Price Ranges ook in FIFA 16 komen, is nog niet duidelijk. EA Sports is duidelijk bezig met testen, maar het lijkt erop dat zij ook in de toekomstige versies de markt in handen wil houden. Is dit het einde van vrij handelen op de transfermarkt?

Ideal MMOGA

 

FIFA coins en FIFA points kopen met korting?

We hebben een hele leuke deal met onze favoriete aanbieder. Je krijgt nu 20% extra korting op FIFA points en FIFA coins als je je aanmeldt via de onderstaande button!