De Nederlanders in TOTS FIFA 15 Ultimate Team

Eindelijk! TOTS is begonnen. Het Team of the Season was iets vertraagt, omdat er maatregelen werden genomen tegen de coinseller.. deze maatregelen zijn inmiddels doorgevoerd, en er zijn (gelukkig;) nog steeds voldoende coins te koop op de markt. Bij MMOGA draaien ze nog op volle toeren. Wij hebben gisteren nog contact gehad met de beheerders van de website. Zij kunnen nog steeds iedere order vervullen. Het kan, helaas, wel soms een uurtje langer duren voordat een order afgerond wordt. Lukt het niet met het kopen van coins? Laat hier even een bericht achter.. wij kunnen altijd bemiddelen!

Het Team of the Season heeft ook een aantal Nederlanders met een speciale kaart. In dit artikel gaan we wat dieper in op deze spelers.. waarom hebben ze een kaart gekregen? Wat is de rating van de kaart? Wie zijn de Nederlanders die zijn geëerd met een mooie blauwe TOTS kaart?

Op het moment van schrijven zijn er drie teams bekend. De community teams met daarin brozen, zilveren en gouden kaarten van spelers die nooit een speciale kaart in FIFA 15 Ultimate Team hebben gehad. In het bronzen team is er helaas geen speler aanwezig met een Nederlandse nationaliteit of die speelt bij een club uit de Eredivisie..

Zilveren TOTS team:

Sven van Beek TOTS FIFA 15CB: Sven van Beek – Feyenoord (The Netherlands)
De Nederlander Sven van Beek is in dienst bij Feyenoord en speelt met nummer 22 in de verdediging. Hij is maar liefst 190cm lang en pas 20 jaar oud. Wij verwachten dat hij in FIFA 16 uit kan groeien tot een mega-talent. Hij heeft in het huidige seizoen 2836 minuten gespeelt in 32 wedstrijden in de Eredivisie. Ook nog 6 wedstrijden en 540 minuten actief geweest in de Europa League. In het seizoen heeft hij 1 doelpunt en 1 assist gemaakt. Hij heeft geen rode kaart gepakt dit seizoen, wat een groot voordeel is voor een verdediger. Gemiddeld krijgt hij een 7,26 als rating in de eredivisie. Europees gezien is het een 7,25. Zeer netjes!

Gouden TOTS team

WillemstotsLB: Jetro Willems – PSV (The Netherlands)
De linksback van PSV heeft een geweldig seizoen gehad. De landstitel werd eindelijk weer binnengehaald en Jetro heeft hier een groot aandeel in gehad. In de game FIFA 15 in zowel de onderdelen Ultimate Team en de Career is Willems al een groot talent. In career mode groeit hij als een gek. Internationaal heeft hij dit seizoen2 keer gespeelt. In deEredivisie 30 keer , ook is hij in Europa in 8 wedstrijden actief geweest. Het is dan ook gek dat Jetro Willems nog nooit een mooie in vom (In Form) kaart heeft gehad. Hij zit op de bank bij het gouden community TOTS team. Met zeer lekkere stats.. althans, dat vinden wij. Wat vind jij van de blauwe Jetro Willems TOTS?

 

 

 

 

ClasieTOTSCM: Jordy Clasie – Feyenoord (The Netherlands)
Ook op de bank in het gouden community TOTS team zit Jordy Clasie; de tweede Feyenoorder die geëerd wordt. Ook hij heeft een geweldig seizoen gehad.. alleen als team had het misschien wat beter gemoeten. Het gebrek aan echt scorend vermogen heeft, volgens veel fans, de ploeg genekt. Dit doet niets af aan de prestaties van Clasie. De kleine middenvelder van Feyenoord  heeft 32 wedstrijden gespeelt in de Eredivise. Hierin heeft hij 2 doelpunten gemaakt en 5 assists gegeven. De spelverdeler heeft een gemiddelde beoordeling in het seizoen van 7,22.  Ook is hij actief geweest in de Champions League en de Europa League. Hij is zelfs één keer uitgeroepen tot Man of the Match in een Europese wedstrijd. Zijn TOTS kaart heeft verhoogde stats. Wat vind jij van zijn kaart?

FIFA coins en FIFA points kopen met korting?

We hebben een hele leuke deal met onze favoriete aanbieder. Je krijgt nu 20% extra korting op FIFA points en FIFA coins als je je aanmeldt via de onderstaande button!