Demo

Demo van FIFA 16

FIFA 16 wordt op de E3 in de zomermaand juni aangekondigd. De demo van de game wordt eind augustus, begin september verwacht. In deze demo kun je hoogstwaarschijnlijk voor het eerst gratis kennismaken met het nieuwste voetbalspel van 2015/2016. Wij verwachten dat je hier, net als vorig jaar, een oefenwedstrijd via aftrap kan doen met een select aantal teams. Wij beginnen niet aan een voorspelling van deze teams. Je ziet hier wel voor het eerst wat FIFA allemaal aan de gameplay e.d. heeft verandert. De grote vraag hoe de Career en het Ultimate Team gedeelte er uit komt te zien, wordt helaas nog niet beantwoord in de demo.

In de demo van vorig jaar kon je spelen met:

Chelsea, Liverpool. Napoli, Borussia Dortmund, FC Barcelona, Manchester City, Boca Juniors en Paris Saint-Germain speelbaar.

Deze teams, uit meerdere grote competities gaven een goede indruk over hoe het spel speelt. Er zat één minder team bij. De rest bestond enkel uit de beste teams uit het spel. Zo was het in de demo zelfs al mogelijk om met Messi en Neymar te spelen. Ook de Zweedse held Zlatan Ibrahimovic was al beschikbaar. Helaas kon je nog niet met Ronaldo spelen. Er moest na de demo toch iets zijn om naar uit te kijken.

De demo voor FIFA 16 is naar alle verwachting online voor de consoles te downloaden. Bijvoorbeeld voor de PS4 via het PlayStation Network. De gamers van Windows zullen hier hoogstwaarschijnlijk hun Origin account voor moeten afstoffen.

FIFA coins en FIFA points kopen met korting?

We hebben een hele leuke deal met onze favoriete aanbieder. Je krijgt nu 20% extra korting op FIFA points en FIFA coins als je je aanmeldt via de onderstaande button!