Het is weer bijna zover: FIFA 18 komt bijna uit. Eind september is het zover. We hebben er veel over gelezen, geschreven en over nagedacht, maar bijna hoeven we niet meer te gokken. Zoals ieder jaar kunnen we echt niet meer wachten. Wij hebben de afgelopen weken contact gehad met meerdere FIFA coins verkopers om erachter te komen wat het aanbod in goedkope FIFA coins gaat worden en waar jullie het beste goedkoop en veilig de FIFA 18 munten en punten kunt gaan kopen. Hieronder het resultaat van ons onderzoek.

Beste van het beste: FIFACOINSDEALS

Onze favoriete partnerwebsite waarbij wij het grootste aanbod in goedkope FIFA 18 coins verwachten is FIFACoinsDeals.com. Zij verwachten veel van de nieuwe game en hebben daarom al het meeste voorbereiding getroffen van alle websites die wij hebben gesproken. Zo zijn zij nu al actief bezig om spelers te werven voor met de hand verkregen coins voor onder andere PS4, Xbox One en de nieuwe Nintendo Switch. Ook met de FIFA 18 mobile coins zitten zij zeker niet stil.

Wie zijn zij?

Zij zijn van de makers van onder andere de Nederlandse FIFAcoinsdeals en van de buitenlandse website met 8 jaar ervaring ImFIFA.co. Zij hebben de handen ineen geslagen en het resultaat is deze nieuwe website. Laat je verleiden door de goedkope prijzen en de beste deals. Deze website heeft een Nederlands tintje, omdat het voor de helft in handen is van een Nederlandse eigenaar, die wij overigens niet persoonlijk kennen. De levering bij hun oude website was altijd al perfect en zij beloven exact dezelfde service voor de nieuwe website.

FIFA 18 coins

Je kunt voor de nieuwe game in september voor alle console versies coins kopen, maar ook voor de PC (Windows) en FIFA Mobile op iOS en Android besturingssystemen.

FIFA coins en FIFA points kopen met korting?

We hebben een hele leuke deal met onze favoriete aanbieder. Je krijgt nu 20% extra korting op FIFA points en FIFA coins als je je aanmeldt via de onderstaande button!

Goedkope FIFA Coins & Points

Koop de voordeligste FIFA Coins en Points met snelle levering. IGVault biedt de beste prijzen zonder banrisico. Gebruik onze promocode IGVFUT voor 6% korting.