Hoe kun je makkelijk gratis coins krijgen voor FIFA 16 Ultimate Team? Hier zijn een aantal manieren voor. Verwacht echter niet rijk te worden in FIFA. Er zijn geen websites die jou zomaar een FIFA 16 FUT miljonair gaan maken. Of je moet aan een aantal voorwaarden voldoen. Heb je bijvoorbeeld enorm veel volgers op Twitter of YouTube? Dan kom je misschien wel in aanmerking voor miljoenen aan gratis coins. Deze kun je zelf gebruiken om packs te openen voor jouw kanaal. Je filmt de packopening voor jouw volgers. Ook kun je deze gratis coins weg geven met leuke acties voor jouw volgers. Op wat voor manieren kun je nog meer gratis coins krijgen voor FIFA 16 Ultimate Team?

 Zes manieren om gratis coins te krijgen voor Ultimate Team

  1. Volg FIFA16coins.nl op Twitter. Wij verloten namelijk voor een totaal van 50 euro aan gratis coins via cadeaubonnen van Futstore.nl (Nederlandse aanbieder van FUT coins). Deze cadeaubonnen geven wij in de week na de release van FIFA 16 weg. Met één klik op de volg-button, maak jij dus kans op gratis coins voor FIFA 16
  2. Heb je een YouTube kanaal met honderden mensen die op jouw kanaal zijn geabonneerd? Vraag dan om een sponsoring van bijvoorbeeld: FutStore.nl (tip) of EasyFIFAcoins. Je krijgt hier dan: “Free FIFA coins & High Comission”. Makkelijk geld verdienen ook.
  3. FIFAUltimateTeamcoins biedt de optie tot partner worden aan. Je kunt hier met een goedlopend YouTube-kanaal of Twitter met veel volgers, partner worden van de website. Je krijgt dan onder andere veel gratis coins en kunt ook coins gaan verkopen via deze website. Je zult hier een flinke commissie voor vangen.
  4. Volg Fifaah.com op Facebook. Zij hebben, vaak wekelijks, leuke acties waarbij je gratis coins kunt winnen.
  5. Volgt FIFAUltimateTeamcoins op Twitter en Facebook. Zij hebben ook veel acties waarbij je free coins kunt verdienen. Je hoeft er vaak alleen maar een post te liken of een tweet te retweeten.
  6. Volg EasyFUTcoinscom op Twitter (van de website EasyFIFAcoins) en maak kans op duizenden coins gratis. Iedere maandag weer!

FIFA coins en FIFA points kopen met korting?

We hebben een hele leuke deal met onze favoriete aanbieder. Je krijgt nu 20% extra korting op FIFA points en FIFA coins als je je aanmeldt via de onderstaande button!