Vandaag heeft EA Sports bekend gemaakt dat er speciale paarse kaarten komen in FUT 15. Deze kaarten zijn van hoge waarden en kun je gewoon in packs vinden. Hoe dit werkt? Dat lees je hieronder. Nog steeds geen TOTS btw..

Hero items zullen individuele onderscheidingen en momenten gaan vertegenwoordigen.

Award Hero
Dit zijn individuele prijzen waar onder andere Speler van het Jaar en jong talent van het jaar onder vallen. Wij hebben onze vermoedens wie deze spelers gaan worden per league.. wat denk jij?

Club Hero

Deze eer heldhaftige bijdrage van een speler tijdens een belangrijke wedstrijd, zoals een competitie derby, het winnen van de promotie naar een hogere competitie, of het redden van zijn club uit degradatie.

De eerste van deze spelers zal beschikbaar zijn voor de week tot maandag 11 mei om 18:00 UK.

Echter, na de eerste ronde van de releases, alle andere nieuwe “held items” zullen beschikbaar zijn voor 24 uur net als Man van de wedstrijd in-form zijn.

Net als Team van de Week of Man of the Match items, zal een speler held punt hoger dan zijn vorige in-vorm, maar onder zijn potentieel Team van het seizoen en / of het Team van het Jaar in-vorm te worden beoordeeld.

Als een speler die al geselecteerd voor de Community Team van seizoen een held voorwerp ontvangt vóór Team van het seizoen lanceert, zal hij niet worden verwijderd uit de Gemeenschap TOTS.

Aangezien dit is een gloednieuwe in-vorm, laat het ons weten wat je denkt als we zijn erg open voor het wijzigen van de criteria op basis van uw feedback.

FIFA coins en FIFA points kopen met korting?

We hebben een hele leuke deal met onze favoriete aanbieder. Je krijgt nu 20% extra korting op FIFA points en FIFA coins als je je aanmeldt via de onderstaande button!