Kalender FIFA 16 en FUT16

Wanneer gebeurt er wat in FIFA 16 en FIFA 16 Ultimate Team (FUT)?

Een FIFA-jaar staat vol met verrassingen, bonussen, speciale kaarten en evenementen. FIFA 16 zal niet anders zijn. In de onderstaande kalender vind je data die belangrijk zijn voor FIFA 16. Teksten in het rood zijn nog niet officieel bevestigt door EA.

Juni 2015
Electronic Arts maakt tijdens de E3 gameconventie in Los Angeles de releasedatum van FIFA 16, de release van de FIFA 16 demo en de pre-order bonussen bekend. 

Eind september/begin oktober
Electronic Arts (EA) geeft de demo vrij van FIFA 16. In de demo is het mogelijk om een aantal wedstrijden te spelen met een select aantal teams

September 2015
Op vrijdag 27 september komt FIFA 16 in Nederland en België uit. 

Wekelijks na 27 september 2015
Iedere week brengt EA Sports voor FIFA 16 Ultimate Team (FUT) het speciale TOTW uit. Dit zijn de beste spelers van een huidige voetbalweek uit het seizoen 2015/2016. Dit heet officieel Team of the Week. Deze spelers worden in een team geplaatst waar je ook tegen kunt strijden met jouw Ultimate Team. De kaarten zijn voor een week beschikbaar in packs in FUT16. 

Januari 2016
Op maandag 11 januari vindt het Ballon D’or gala plaats. Tijdens dit gala maakt de organisatie FIFA de beste voetballer ter wereld bekend. Deze krijgt de Gouden Bal uitgereikt. Vorig jaar won Cristiano Ronaldo de verkiezing. Ook wordt het FIFPro wereldelftal bekendgemaakt. Al deze spelers krijgen een vermelding in het TOTY (Team of the Year) team van FIFA Ultimate Team 2016. Deze kaarten zijn de meest waardevolle kaarten in FUT16. 

Februari 2016
Halverwege het voetbalseizoen komen de Winter Transfers. Spelers die uitzonderlijk goed hebben gepresteerd op het veld krijgen een verhoging van statistiek. 

Mei en juni 2016
In de maanden mei en juni 2016 stopt het voetbalseizoen voor een zomerstop. Er wordt dan gekeken naar de best presterende spelers van het seizoen. Deze krijgen een vermelding in het TOTS-team (Team of the Season) in FIFA 16 Ultimate Team. Er komen meerdere teams uit vol met waardevolle spelers met een verbeterde statistiek. 

Mei, juni en juli 2016
Het EK van 2016 vindt plaats in Frankrijk. Dit Europees kampioenschap wordt door de gehele wereld gevolgd. Na iedere belangrijke wedstrijd brengt FIFA 16 voor het online gedeelte UT de iMOTM kaart uit. De International Man Of The Match kaart. De beste speler van een wedstrijd krijgt een speciale kaart. 

Onlinegamelist
Polissen vergelijken van verschillende aanbieders

FIFA coins en FIFA points kopen met korting?

We hebben een hele leuke deal met onze favoriete aanbieder. Je krijgt nu 20% extra korting op FIFA points en FIFA coins als je je aanmeldt via de onderstaande button!