Kopen voor Android

Posted on February 23rd, 2015 by Redactie FIFA 16 coins Nederland - No Comments

Komt FIFA 16 ook als gratis app voor smartphones en tablets?

Android coins kopen voor de Ultimate Team applicatie van FIFA 16 is natuurlijk ook mogelijk. Wij van FIFA16coins.nl verwachten dat er, net als bij het vorige deel, ook voor het nieuwste deel van 2015/2016 een app voor Android toestellen komt. Deze app zal op een later tijdstip gelanceerd worden dan de release van FIFA 16 zelf. Androidspelers worden al jaren verwend door een gratis te downloaden applicatie voor de smartphone of tablet met dit besturingssysteem. Je kunt hier alleen het online FUT (FIFA Ultimate Team) onderdeel spelen en een aantal oefenwedstrijden middels de functie aftrap.

Android

Coins kopen en verdienen voor Android

De app is gratis, zo ook het verdienen van coins. Je kunt op creatieve manieren gewoon coins verdienen in de game, zonder zelf maar ook een euro uit te geven. Wil je echter zo snel mogelijk een voorsprong op de rest, of een speler als Messi, Ronaldo, Robben, Neymar, Ibrahimović, of een andere goede voetballer in je team hebben, dan is het kopen van coins (legaal of illegaal) een reële optie. Waar kun je betrouwbaar coins kopen voor Android en deze met IDEAL betalen?

Betrouwbaar Android Coins kopen en kortingscodes

De volgende vijf aanbieders hebben wij uitgebreid getest, ook voor Android coins, in Ultimate Team vanaf FIFA 12 (daar waar de aanbieder al beschikbaar was). Wij hebben hier altijd onze coins gehad, iets wat wij van sommige andere aanbieders niet kunnen zeggen. Kijk, voordat je coins bestelt, eens even goed naar de actuele kortingscodes, vouchers en aanbiedingen voor de goedkoopste Android Fut coins. Betrouwbare aanbieders zijn:

  1. MMOGA (tip en betalen met IDEAL)
  2. Goldah
  3. Fifaah
  4. Futstore.nl
  5. FIFAUltimateCoins
  6. EasyFIFACoins


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.