Kopen voor iOS

Posted on February 23rd, 2015 by Redactie FIFA 16 coins Nederland - 2 Comments

iOS coins kopen voor de gratis applicatie FIFA 16 Ultimate Team? Dit is volgens ons weer mogelijk voor het voetbalseizoen 2015/2016. De game zal gratis te downloaden zijn in het najaar van 2015 voor apparaten met het Apple (iOS) besturingssysteem. Je kunt hierbij denken aan de iPad, iPhone en iPod. De gratis app zal later op de markt verschijnen als de originele game voor op de consoles en Windows PC.  Om een snelle start te maken in de game, of om die ene goede speler te kopen, kun je coins kopen op twee manieren voor de gratis iOS FIFA 16 Ultimate Team app.

IOS

Manier 1: Coins kopen via iTunes Giftcard

Als je op de officiële manier munten wilt kopen voor de gratis applicatie, is dit mogelijk om dit te doen met hulp van een iTunes Giftcard en jouw Apple account. Dit account kun je natuurlijk ook opwaarderen met een creditcard (doe dit natuurlijk altijd in overleg als deze van jouw ouders zijn bijvoorbeeld!). De meest gebruikte manier is met een giftcard. Deze kun je online bij de HEMA snel bestellen of in de grote supermarkten kopen. Je krijgt hier groene biljetten voor in de app waarmee je direct packs kunt gaan kopen. Misschien zit er wel een Messi of Ronaldo in!

Manier 2: iOS Coins voor FUT kopen via websites

Manier 2 is de onofficiële manier en wordt dan ook niet ondersteunt door Electronic Arts. Koop dit soort coins dan ook niet met je hoofdaccount. Je riskeert dan een ban of erger. Veel aanbieders bieden echter een anti-ban beleid aan. Wij zijn echter nog nooit gepakt bij het kopen van munten, en geloof ons.. we hebben er al honderden miljoenen gekocht bij vooral de volgende aanbieders:

  1. MMOGA (tip en betalen met IDEAL)
  2. Goldah
  3. Fifaah
  4. Futstore.nl
  5. FIFAUltimateCoins
  6. EasyFIFACoins

2 People have left comments on this post


» Lucas said on Dec 28, 2015 - 07:12:55

FIFA coins 15.000.000

» Lucashylke said on Dec 28, 2015 - 07:12:34

Hoi ik ben LucasTime limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.