Kopen voor PS4 en PS3

Hieronder zie je de meest recente PS3 en PS4 FIFA 20 prijzen:

Betaal niet teveel voor je PS3 en PS4 coins!

Zodra het spel is uitgekomen kopen veel mensen al FIFA munten voor de PlayStation consoles. Dit doen zij via meerdere aanbieders. Let goed op als je munten voor FIFA 20 niet op de officiële manier gaat kopen (via een voucher of giftcard)! Er zijn veel onbetrouwbare aanbieders op de markt. Zij pakken jouw euro’s of dollars en leveren er niets voor terug. Ga alleen in zee met bedrijven die jij (of wij) vertrouwen.

Coins voor de PlayStation (PS4 en PS3)kopen, let op de prijs! Tips en trucs

In het najaar, als mensen het spel net hebben gekocht, willen veel van deze gamers een vliegende start maken door veel coins te gaan kopen op de PS. Omdat het spel nog nieuw is en er nog niet veel geld in de economie is gepompt in Ultimate Team (FUT 16), moet je oppassen dat je niet teveel euro’s gaat betalen. Wacht liever een aantal dagen of weken af. Er is dan namelijk al wat verhandelt op de auction en er is meer geld in de economie gepompt.

Betrouwbare aanbieders van PlayStation Fut coins

Wij hebben een groot aantal (meer dan 20) getest voor coins op onze PlayStation 4. De ene aanbieder kwam de levertijd niet na, de andere leverde helemaal geen coins en we kregen geen gehoor van de klantenservice. De beste vijf aanbieders van coins voor de PS consoles zijn volgens ons:

FIFA coins en FIFA points kopen met korting?

We hebben een hele leuke deal met onze favoriete aanbieder. Je krijgt nu 20% extra korting op FIFA points en FIFA coins als je je aanmeldt via de onderstaande button!

Goedkope FIFA Coins & Points

Koop de voordeligste FIFA Coins en Points met snelle levering. IGVault biedt de beste prijzen zonder banrisico. Gebruik onze promocode IGVFUT voor 6% korting.