Kopen voor PS4 en PS3

Posted on February 23rd, 2015 by Redactie FIFA 16 coins Nederland - 3 Comments

Komt FIFA 16 op de PlayStation 3 uit? Onze mening!
Natuurlijk is het in FIFA 16 weer mogelijk om coins te kopen voor de PlayStation van Sony. De grote vraag blijft echter wel: ‘Komt het voetbalspel in 2015/2016 ook uit voor de PS3, of alleen voor de PS4?’. Dit kunnen wij nog niet met zekerheid zeggen, maar wij verwachten dat er ook een versie voor de oudere console komt. We zien namelijk dit jaar veel grote releases nog uitkomen op meerdere console, en niet alleen de Xbox One en de PlayStation 4. En aangezien het voetbalspel FIFA 16 van Electronic Arts en EA Canada één van de grootste releases van het najaar gaat worden, kan een versie voor de PS3 niet achterblijven. Wij van FIFA16coins.nl gaan er dan ook vanuit dat wij de aanbieders ook voor de PlayStation 3 gaan vergelijken.

PS4

PS3

Betaal niet teveel voor je PS3 en PS4 coins!
Zodra het spel is uitgekomen kopen veel mensen al FIFA munten voor de PlayStation consoles. Dit doen zij via meerdere aanbieders. Let goed op als je munten voor FIFA 16 niet op de officiële manier gaat kopen (via een voucher of giftcard)! Er zijn veel onbetrouwbare aanbieders op de markt. Zij pakken jouw euro’s of dollars en leveren er niets voor terug. Ga alleen in zee met bedrijven die jij (of wij) vertrouwen.

Coins voor de PlayStation (PS4 en PS3)kopen, let op de prijs! Tips en trucs
In het najaar, als mensen het spel net hebben gekocht, willen veel van deze gamers een vliegende start maken door veel coins te gaan kopen op de PS. Omdat het spel nog nieuw is en er nog niet veel geld in de economie is gepompt in Ultimate Team (FUT 16), moet je oppassen dat je niet teveel euro’s gaat betalen. Wacht liever een aantal dagen of weken af. Er is dan namelijk al wat verhandelt op de auction en er is meer geld in de economie gepompt.

Betrouwbare aanbieders van PlayStation Fut coins

Wij hebben een groot aantal (meer dan 20) getest voor coins op onze PlayStation 4. De ene aanbieder kwam de levertijd niet na, de andere leverde helemaal geen coins en we kregen geen gehoor van de klantenservice. De beste vijf aanbieders van coins voor de PS consoles zijn volgens ons:

  1. MMOGA (tip en betalen met IDEAL)
  2. Goldah
  3. Fifaah
  4. Futstore.nl
  5. FIFAUltimateCoins
  6. EasyFIFACoins

3 People have left comments on this post


» Coins en accounts said on Apr 14, 2015 - 10:04:31

Wellicht moeten jullie deze site ook opgeven als referentie ( kun je je ook aanmelden als affiliate) http://www.fifacoinsnl.com , deze is official partner van goldah speciaal voor de nederlandse markt. Mvg, Bert

» Redactie FIFA 16 coins Nederland said on Apr 24, 2015 - 09:04:49

Bedankt. Wij zijn al partner van de officiële Engelstalige website. Mocht de behoefte ontstaan zullen wij ook kijken naar FIFAcoinsnl.com!

» Robbie said on May 26, 2015 - 02:05:07

Week geleden me munten besteld en nog niks waarom duurt het langTime limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.