Kopen voor Xbox 360 en One

Posted on February 23rd, 2015 by Redactie FIFA 16 coins Nederland - No Comments

FIFA 16 ook voor de 360?

In februari 2015 is het nog onduidelijk of er een versie voor de Xbox 360 zal verschijnen voor FIFA 16 en het Ultimate Team gedeelte. Wij van FIFA16Coins.nl verwachten echter wel dat ook dit jaar de spelers op de Xbox 360 niet worden teleurgesteld. Veel grote releases zijn namelijk al uitgekomen voor deze console in 2015. Waarom zou EA Sports dan voor zijn grootste, belangrijkste en meest opleverende game achterblijven? Daarom gaan wij ook prijzen vergelijken voor zowel de Xbox 360 als de Xbox One consoles voor FIFA 16 Ultimate Team coins.

Xbox One

Xbox 360

Coins kopen voor de Xbox consoles

Er zijn twee belangrijke manieren waarmee je FIFA coins kunt kopen voor op de Xbox 360.

  1. Koop coins op de officiële manier met een giftcard. Je kunt met een Xbox Live kaart, punten aanschaffen in het spel. Met deze punten kun je speciale FIFA points kopen in FUT. Je opent hiermee direct packs met spelers en items. Je krijgt echter een stuk minder waar voor je geld, vergeleken met de tweede manier.
  2. Koop coins via een webwinkel. Je zet zelf een speler te koop voor een vooraf bepaalde en betaalde aantal coins. De website koopt deze speler van jou over. Je ontvangt dus coins die je aan van alles uit kunt geven. Je kunt hier packs voor kopen, maar ook direct spelers. Dit is de snelste manier om op de Xbox 360 en Xbox One een legend te krijgen in FIFA 16 Ultimate Team, of een speler als Ronaldo, Messi en Robben. De coins kun je bij, de vijf aanbieders waar wij van FIFA16Coins goede ervaringen mee hebben, kopen met IDEAL, PayPal of een creditcard.

Betrouwbare websites voor XBOX FUT coins

Wij hebben al honderdenmiljoenen coins gekocht voor het spel FIFA. Wij zijn al sinds FIFA 09 actief met Ultimate Team. Uit alle aanbieders die wij hebben getest, voornamelijk met de Xbox 360, zijn de volgende vijf het beste uit de test gekomen:

  1. MMOGA (tip en betalen met IDEAL)
  2. Goldah
  3. Fifaah
  4. Futstore.nl
  5. FIFAUltimateCoins
  6. EasyFIFACoins


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.