Kortingscodes en coupons

Posted on February 24th, 2015 by Redactie FIFA 16 coins Nederland - 1 Comment

Als je besluit om jouw FIFA coins voor Ultimate Team te gaan kopen via een aanbieder, ben je eigenlijk stom bezig als je geen gebruik maakt van een kortingscode, voucher, discount code of coupon. Voor alle vijf de aanbieders waar wij graag mee samenwerken (betrouwbaar, vlotte levering, betaling via IDEAL en een goede klantenservice) zijn er regelmatig kortingsacties. Wij houden deze allemaal voor je bij in het onderstaande overzicht. Kom je een actie tegen die niet meer werkt? Laat een reactie achter! Zo kan iedereen genieten van de goedkoopste FIFA 16 Ultimate Team (FUT) coins.

Soorten codes voor FIFA coins

Er zijn meerdere soorten kortingen te vinden. Bij de ene aanbieder moet je bijvoorbeeld de Facebookpagina liken. Bij een ander moet je een formulier invullen en je e-mailadres achterlaten. Sommige aanbieders van goedkope coins voor FIFA willen echter dat je een bepaalde post op Facebook of tweet op Twitter deelt of leuk vindt. Wij houden alle soorten codes voor je bij. Vooral de kortingscodes en vouchers van de aanbieder Fifaah zijn erg populair. Deze zijn vaak van kortere duur, maar wel explosief goed!

De volgende kortingscodes en acties zijn bekend: (laatst bijgewerkt op 27-02-2015)
(klik op de rode tekst om naar de website te gaan)


 

Goldah:

Like ons op Facebook en krijg een 3% kortingscoupon (discount code)

 


 

Fifaah

Gratis coins, wekelijks via de Facebookpagina van Fifaah

vanaf 27-02-2015: 5% korting met code “DUDU”

 


 

Coinservice/Futstore.nl

Stunten met prijzen. In februari 2015 krijgen alle klanten de goedkoopste munten bij deze Nederlandse aanbieder

 


 

FifaUltimateTeamCoins

Kans op veel free coins voor alle consoles als je de Twitter volgt en Facebook liked.

 


 

EasyFIFACoins

Volg de sponsor van EasyFifaCoins op Twitter (@EasyFUTCoinscom). Iedere maandag worden er duizenden munten weggegeven voor gratis.

 


 

One Person has left comments on this post


» Footystagram said on Jan 25, 2016 - 04:01:41

Hey! Ik ben @Footystagram ik heb een paar duizend volgers en ik wil graag een eigen fifa kortingscode ! En graag jullie promoten! Alvast bedanktTime limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.