Kortingscodes en coupons

Als je besluit om jouw FIFA coins voor Ultimate Team te gaan kopen via een aanbieder, ben je eigenlijk stom bezig als je geen gebruik maakt van een kortingscode, voucher, discount code of coupon. Voor alle vijf de aanbieders waar wij graag mee samenwerken (betrouwbaar, vlotte levering, betaling via IDEAL en een goede klantenservice) zijn er regelmatig kortingsacties. Wij houden deze allemaal voor je bij in het onderstaande overzicht. Kom je een actie tegen die niet meer werkt? Laat een reactie achter! Zo kan iedereen genieten van de goedkoopste FIFA 16 Ultimate Team (FUT) coins.

Soorten codes voor FIFA coins

Er zijn meerdere soorten kortingen te vinden. Bij de ene aanbieder moet je bijvoorbeeld de Facebookpagina liken. Bij een ander moet je een formulier invullen en je e-mailadres achterlaten. Sommige aanbieders van goedkope coins voor FIFA willen echter dat je een bepaalde post op Facebook of tweet op Twitter deelt of leuk vindt. Wij houden alle soorten codes voor je bij. Vooral de kortingscodes en vouchers van de aanbieder Fifaah zijn erg populair. Deze zijn vaak van kortere duur, maar wel explosief goed!

De volgende kortingscodes en acties zijn bekend: (laatst bijgewerkt op 27-02-2015)
(klik op de rode tekst om naar de website te gaan)


Goldah:

Like ons op Facebook en krijg een 3% kortingscoupon (discount code)


Fifaah

Gratis coins, wekelijks via de Facebookpagina van Fifaah

vanaf 27-02-2015: 5% korting met code “DUDU”


Coinservice/Futstore.nl

Stunten met prijzen. In februari 2015 krijgen alle klanten de goedkoopste munten bij deze Nederlandse aanbieder


FifaUltimateTeamCoins

Kans op veel free coins voor alle consoles als je de Twitter volgt en Facebook liked.


EasyFIFACoins

Volg de sponsor van EasyFifaCoins op Twitter (@EasyFUTCoinscom). Iedere maandag worden er duizenden munten weggegeven voor gratis.

 


FIFA coins en FIFA points kopen met korting?

We hebben een hele leuke deal met onze favoriete aanbieder. Je krijgt nu 20% extra korting op FIFA points en FIFA coins als je je aanmeldt via de onderstaande button!