Mule account, player Auction en Comfort trade coins kopen

Comfort tradeFIFA 17 Points account– Player Auction of Mule account kopen bij MMOGA (IDEAL mogelijk)

Het valt voor veel coin sellers niet mee.. de Price Ranges van FIFA. De update heeft voor veel mensen het spel verpest. Sommige mensen dreigen zelfs met het opgeven van FIFA Ultimate Team. Anderen reageren onder iedere post op Facebook of op Twitter van EA en organisaties die aangesloten zijn bij FIFA en Ultimate Team, de tekst #RIPFUT. Gelukkig is het nog steeds mogelijk om coins te kopen voor alle consoles (PlayStation 3 (PS3), PlayStation 4 (PS4), Xbox One (XBO) Xbox 360 (X360), PC, iOS en Android). Dit moet wel via een omweg.. maar gelukkig zijn er drie manieren waarop je gewoon miljoenen coins kunt kopen na de update van FIFA in maart. Hoe je dat doet? Via een van de drie websites die wij 100% vertrouwen én waar wij na de update contact mee hebben gehad via de Live Chat of klantenservice mail. De betrouwbaarste, snelste en goedkoopste is MMOGA, zij bieden FUTcoins ook aan met IDEAL voor de Nederlanders, naast honderden andere betaalmogelijkheden. Onze voorkeur gaat uit naar betalen met IDEAL, PaySafeCard en PayPal. Maar dit hoeft niet voor iedereen zo te zijn natuurlijk.

MMOGA Coins

Comfort Trade: Leun achterover en wacht op je coins. 

Onze nieuwe favoriete manier voor het kopen van coins na de update van FIFA 15 Ultimate Team. Maar niet de manier die wij toevertrouwen aan alle coinwebsites. Zie je bijvoorbeeld een website waar de coins megagoedkoop zijn, misschien wel ‘de goedkoopste FUT coins ter wereld’.. vertrouw dit niet altijd. Lees eerst de reviews en andere ervaringen van mensen met de website. Of kies gewoon voor een website die wij, sinds de update, uitvoerig hebben getest (MMOGA!).

Comfort Trade is dé manier om aan coins te geraken voor de PS3, PS4, Xbox One, Xbox 360 en PC. De seller logt op jouw account in, je moet hiervoor jouw gegevens afstaan, en trade voor jou net zolang jij de coins op je account hebt. De seller logt daarna weer uit.

Over deze manier van het leveren van munten: de website logt in op jouw account en zet daar de FIFA coins op. Je hoeft zelf niets te doen dan wachten totdat de coins op jouw account staan. Log zelf tijdens deze procedure niet in. Je moet hiervoor de volgende gegevens invullen: Account naam, wachtwoord, geheime vraag. Tip: voor maximale veiligheid verander je het wachtwoord voordat je de order plaatst en verander je deze weer nadat je alle munten binnen hebt. Er zijn geen 5% transactiekosten. De EA Taks wordt door MMOGA betaalt. Stel je koopt 10 miljoen coins voor de PS4 (goedkoop via deze website, directe link naar 10 miljoen PS4 munten), dan krijg je ook 10 miljoen FUT coins en geen 9.5 mil!

De website MMOGA hebben wij uitgebreid getest. Bij veel andere aanbieders, die wij voorheen wel gebruikten en vertrouwden, is dit niet mogelijk, of kregen wij geen reactie van de klantenservice. Deze websites hebben wij van onze website verwijderd.

Mule Account: Een account met miljoenen coins kopen

Een Mule account kopen is de meest simpele manier om coins te krijgen, zonder dat je zelf een wachtwoord moet geven. Je koopt een volledig nieuw account. Op dit account staat direct het aantal munten waar je voor hebt betaalt. Wil je een account voor de PS4 met 15 miljoen munten? Dat kan! Je kunt dan meteen opnieuw beginnen om het beste team samen te stellen. Koop niet meteen Messi, want door de Price Ranges ben je dan al je coins aan 1 speler kwijt. Ook Ronaldo of Robben zijn niet de meest verstandige aankopen met je nieuwe FIFA Ultimate Team Mule account.

Player Action: Op de oude en vertrouwde manier kopen

Spelers op iOS (Apple) en Android OS kunnen nog steeds op de oude manier coins kopen. Ook is het mogelijk om voor de consoles op de oude manier aan coins te komen. Je moet hier in sommige gevallen meerdere spelers voor te koop zetten om aan het juiste bedrag te komen. Let op: je moet wel een aantal coins hebben om zelf spelers te kopen die je aan de website kunt verkopen dankzij de Price Ranges. Niet onze favoriete manier voor de consoles.. wel voor onze telefoon en tablet. Ook betaal je de 5% tax zelf, dit is bij comfort trade niet het geval.

MMOGA Coins

12 People have left comments on this post


» mgc said on Mar 22, 2015 - 09:03:45

ik heb een mule account gekocht en heb de gegevens binnen:
-xbox-live account email
-host password
-e-mail password
-security answer
nu moet ik dus dat account activeren…. maar waar en hoe moet ik dat doen?

» Redactie FIFA 16 coins Nederland said on Mar 23, 2015 - 08:03:01

Waarschijnlijk gewoon via https://account.xbox.com/. Is het al gelukt?

» mgc said on Mar 24, 2015 - 02:03:49

Nee ook dat lukt niet, ik moet een code invoeren die verstuurd is naar dat email adres maar dat email adres is niet van mij maar van die site waar ik het gekocht hebben, die hebben mij dat email adres gestuurd met email wachtwoord een host wachtwoord en een security amtwoord maar die hoef ik niet eens in t vullen?

» xbxbzb said on Apr 4, 2015 - 06:04:22

Moest je je eigen email niet erbij aanmaken?

» Midkjdhsj said on May 13, 2015 - 10:05:47

Ik heb een 4mil account kan ik het verkopen

» Redactie FIFA 16 coins Nederland said on May 13, 2015 - 11:05:37

Natuurlijk kun je coins verkopen. Wij hebben wel een aantal websites waar dat mogelijk is. Eventueel kunnen wij ook bemiddelen of het account opkopen. Welke console?

» Sil said on Jun 8, 2015 - 01:06:55

Wat wil je ervoor ?

» Jochem said on May 22, 2015 - 11:05:23

Ik heb via Comfort Trade 4 miljoen gekocht bij MMOGA, nu vier dagen verder en nog steeds staat er niks op. Krijg constant mailtjes dat ze niet weten hoelang het duurt en dat het zo snel mogelijk word geregeld. Ik vertrouw het niet.

» Redactie FIFA 16 coins Nederland said on May 22, 2015 - 01:05:58

Hoi Jochem,

Wij hebben net even contact gehad met MMOGA. Het klopt dat er iets vertraging op de lijn zit. Orders worden op het moment verwerkt, toekomstige orders hebben dit probleem niet. Mocht je er niet uitkomen, laat het even weten, met je ordernummer erbij. Wij kunnen bemiddelen!

» enes said on Jun 13, 2015 - 08:06:10

Beste,

Ik wil comfot trade doen maaaaaaar heb maar 11k op mn account staan. Zou het lukken om toch aan de coins te geraken?

Met vriendelijke groeten
Enes

» Redactie FIFA 16 coins Nederland said on Jun 13, 2015 - 11:06:33

Speel een paar wedstrijden, handel in contracten etc. 11k moet snel te halen zijn! 🙂

» jona said on Feb 4, 2016 - 06:02:12

ik heb een mule acc gekocht voor FIFA 15 voor PS3 ik heb veel aanwijzingen gevolgd maar waar moet ik inloggen met het gekregen emailadres en wachtwoorden? Ik ben bang dat nu al mijn onnodig is verspild… STRESS!Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.