Pre-order FIFA 16

FIFA 16 verschijnt op 25 september 2015 in Nederland en België. Pre-order heeft natuurlijk een groot voordeel!

Je kunt FIFA bestellen op:

Pre-orderen van FIFA 16 heeft erg veel voordelen. De volgende voordelen worden voor de game verwacht:

In het verleden
In FIFA 15 kregen de spelers die de FIFA 15 Ultimate Team Edition kochten als pre-order en na de release de volgende extra’s:

  1. Messi als FUT leenspeler. Speel een aantal wedstrijden met een van de beste spelers ter wereld
  2. 40 gratis gold packs (gouden pakketten). Bij de pre-order krijgen spelers van het online onderdeel iedere week (voor 40 weken lang) een gratis gouden pack. Dit pakket is ongeveer 40 euro waard
  3. Drie nieuwe manieren van juichen (celebrations).
  4. Het Adidas All Star Team. Gamers konden beroep doen op een groep beste spelers ter wereld.
  5. Adidas Predator schoenen. Dit paar speciale schoenen konden door de voetballers in het Ultimate Team worden gedragen.
  6. Historische shirts. Onder de noemer Historic Kits kreeg je een aantal bekende voetbalshirts van klassieke teams als pre-order aanbieding.

Zodra er bekend is wat voor aanbiedingen je voor FIFA 16 en FIFA 16 Ultimate Team Edition krijgt, zal je dat als eerste op onze website kunnen lezen. Wij zijn namelijk net zo benieuwd als jij! Wij reserveren de game als pre-order voor de Xbox One, PlayStation 4 en Windows PC. Als de gratis apps uitkomen, installeren wij deze ook direct op onze iPad, iPhone, iPod en Android smartphone (galaxy S5 op het moment) en Android Tablet (tab3 lite).

FIFA coins en FIFA points kopen met korting?

We hebben een hele leuke deal met onze favoriete aanbieder. Je krijgt nu 20% extra korting op FIFA points en FIFA coins als je je aanmeldt via de onderstaande button!