Jaarlijks komt er een nieuw voetbalspel in de FIFA serie op de markt. FIFA 16 is vanaf 24 september 2015 te koop in Nederland en België. Een belangrijk onderdeel van FIFA 16 heet de Career mode en de bijbehorende talenten, ook wel wonderkids genoemd. Hier moet je als manager of als speler een carrière opbouwen in de voetbalwereld. De meeste spelers van FIFA kiezen ervoor om als manager bij een team aan de slag te gaan. Je kunt zelf een team uitkiezen om onder je hoede te nemen. Je bent dan ook verantwoordelijk voor het aankoopbeleid van jouw club. Belangrijke spelers zijn de talenten (wonderkids). Dit zijn jonge spelers met een hoge potentiële rating of jonge spelers die erg hard groeien als je de spelers vaak opstelt. Wie zijn de talenten, jonger dan 21 jaar, in FIFA 16 Career mode?

BENIEUWD NAAR DE TALENTEN IN FIFA 16? Lees dan het volledige artikel over de talenten in FIFA 16!

FIFA coins en FIFA points kopen met korting?

We hebben een hele leuke deal met onze favoriete aanbieder. Je krijgt nu 20% extra korting op FIFA points en FIFA coins als je je aanmeldt via de onderstaande button!

Goedkope FIFA Coins & Points

Koop de voordeligste FIFA Coins en Points met snelle levering. IGVault biedt de beste prijzen zonder banrisico. Gebruik onze promocode IGVFUT voor 6% korting.