Ultimate Team

Posted on January 26th, 2015 by Redactie FIFA 16 coins Nederland - 1 Comment

FIFA 16 Ultimate Team

Het meest populaire onderdeel van de games met de naam FIFA is, sinds FIFA 09, het Ultimate Team (FUT) gedeelte. In dit gedeelte moet je een club starten met een unieke naam en daarin teams creëren. Deze teams worden samengesteld uit kaarten van spelers. Dit kunnen de beste spelers zoals Ronaldo, Messi, Robben, Neuer, Neymar Jr, Suarez of Rooney, zijn. Natuurlijk kun je een team ook samenstellen met alleen maar Nederlandse spelers als van Persie, Huntelaar, Clasie, Depay en de held van het vorige seizoen: Bas Dost. Deze spelers met je in jouw Ultimate Team voorzien van contracten, speelitems, de juiste coaches en nog meer soorten bruikbare items. De bedoeling is natuurlijk om het beste team samen te stellen in FIFA 16 Ultimate Team. Je krijgt dan wel te maken met zaken als teamgeest, aflopende contracten, seizoenen, team van de week spelers en allerlei uitdagingen.

 Teamgeest, wat is dat?

De teamgeest is in FIFA 16 Ultimate Team uitermate belangrijk. Een team met alleen maar bronzen kaarten (de ‘slechtste’ player cards uit de game) met een teamgeest van 100, zal op het veld beter presteren dan een volledig gouden team met een teamgeest van 30. De ideale teamgeest bereik je door bijvoorbeeld alleen maar spelers van dezelfde nationaliteit te gebruiken in jouw UT, of spelers uit dezelfde competitie. Natuurlijk kun je hier ook een gezonde combinatie van maken; je maakt dan een hybride team. Probeer dan wel een teamgeest van 100 te halen. Dit is, ook in FIFA 16, van cruciaal belang om lekker te kunnen spelen.

 Coins kopen in Ultimate Team 16 (FUT)

Alle spullen, spelers en andere belangrijke zaken voor jouw Ultimate Team kun je kopen met coins. Deze in-game valuta van het spel wordt ook wel FIFA geld, munten of goud genoemd. Maar over het algemeen gaan deze belangrijke valuta als coins door het leven. Deze kun je verdienen in FIFA 16 Ultimate Team door bijvoorbeeld wedstrijden te winnen, seizoenen te spelen en door spelers te kopen en te verkopen op de transfermarkt. Daarnaast is het ook mogelijk om coins te kopen voor FIFA 16 Ultimate Team via websites. Neem eens een kijkje bij de vijf websites die wij betrouwbaar vinden. Wij hebben de afgelopen jaren namelijk tientallen aanbieders uitgetest. De beste vijf durven wij op onze website aan te bieden.

One Person has left comments on this post


» milan blokx said on Apr 17, 2016 - 02:04:38

Ik wil graag coins en fifa puntenTime limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.