Maak je klaar om te genieten van FOOTBALL INTELLIGENCE, een volledig nieuw platform dat een ongekend realistisch niveau biedt wanneer je FIFA 20 speelt. Verhoog de lat voor alles wat er op het veld gebeurt met en zonder de bal. Dit systeem is gebaseerd op drie fundamentele aspecten: de beslissende momenten (met de bal), de authentieke stroom van het spel (zonder de bal) en de fysieke van de bal (in de bal). Het doel is dat alle spellen om de speler draaien.

Authentieke speltechniek

de beste voetbalspelers ter wereld houden rekening met ruimte, tijd en positie. De authentieke techniek van het spel zorgt ervoor dat alle AI-bestuurde spelers precies dat doen. Het resultaat is een omgeving die meer ruimte en tijd creëert en meer nadruk legt op de bewegingen van de gebruiker.

Dynamische duels

De nieuwe stroom van het spel, gebaseerd op de beste competities ter wereld, biedt een veel realistischere verdeling van de bewegingen en een ritme, dus er zijn meer individuele duels en er wordt meer nadruk gelegd op de beslissende momenten die worden bestuurd door de gebruiker.

AI-verdediging

Verbeteringen in positionerings- en toegangssystemen creëren een ideale omgeving voor AI om de door de gebruiker bestuurde speler beter aan te vullen. Artificial Intelligence biedt intelligente defensieve ondersteuning en biedt gebruikers een voordeel in deze positie, dus de ervaring tijdens het spelen is veel bevredigender.

Natuurlijke beweging van de spelers

Dankzij de innovaties in verplaatsing en positionering, bewegen AI-spelers op een meer natuurlijke en vloeiende manier dan ooit. Zo bewegen ze zich veel realistischer dan ooit.

Doorslaggevende momenten

In het voetbal zijn er situaties die de uitkomst van een wedstrijd volledig kunnen veranderen. Van de technische finishes in het derde van het veld dat het dichtst bij het rivaliserende doel ligt tot de ingangen gecontroleerd in verdediging. De wedstrijden worden gewonnen of verloren op de beslissende momenten gecontroleerd door de gebruiker.

Laterale dribbel

De nieuwe mechaniek van laterale dribbel voegt een nieuwe dimensie toe aan de aanval, omdat het je toelaat om te bewegen met een nooit geziene behendigheid, de rivaal te plaatsen waar je het meest geïnteresseerd bent en het te overwinnen door vaardigheid of snelheid.

Actief aanraaksysteem

Het actieve aanraaksysteem maakt de spelerbestuurde verdediging voordeliger en lonender dankzij de nieuwe invoeranimaties. Hoe schoner de ingang, hoe groter de kans dat je de bal houdt.

Update van spelen met foutieve bal

Het systeem is bijgewerkt zodat je meer opties hebt op het moment van richten op de directe gemiste worpen en de penalty’s. Dankzij de nieuwe mechanica die meer afhankelijk is van vermogen, biedt fotograferen betere sensaties dan ooit.

Technische aanvullingen

Dankzij de verbeteringen in de basisaspecten van de opnamen kunt u in elke situatie nauwkeurigere afwerkingen uitvoeren. Dit systeem biedt meer realisme, beloont authenticiteit en maakt het de moeite waard om een ​​risico te nemen in gecompliceerde situaties.

Fysica van de bal

De bal is het laatste dynamische element dat bij de wedstrijden betrokken is. Dit systeem gaat de ontwikkeling van het spel een stap verder met nieuwe schiettrajecten, meer realistische ingangen en een fysiek gebaseerd gedrag.

Natuurlijke beweging van de bal

Het verbeterde bewegingssysteem presenteert nieuwe effecten en stoten van de bal realistischer dan ooit. Dit helpt het echte voetbal een nog getrouwere ervaring te bieden.

Nieuwe schietmogelijkheden

Het nieuwe bewegingssysteem van de bal opent de deuren naar nieuwe schietbanen, zoals schoten met parabool of effect, die van richting veranderen of van toenemende hoogte.

FIFA coins en FIFA points kopen met korting?

We hebben een hele leuke deal met onze favoriete aanbieder. Je krijgt nu 20% extra korting op FIFA points en FIFA coins als je je aanmeldt via de onderstaande button!

Goedkope FIFA Coins & Points

Koop de voordeligste FIFA Coins en Points met snelle levering. IGVault biedt de beste prijzen zonder banrisico. Gebruik onze promocode IGVFUT voor 6% korting.