Welkom op FIFA16coins.nl

Ben je op zoek naar de goedkoopste coins voor FIFA16 om te kopen? Of ben je op zoek naar de beste pre-order aanbiedingen van het populaire voetbalspel? Zoek niet verder! Wij vergelijken alle prijzen voor jou en testen alle aanbieders uit. Ook informeren wij jou over acties waarbij je gratis FIFA 16 coins kunt krijgen. Heb je vragen? Laat dan een bericht achter en je krijgt binnen een dag antwoord.

Wij gaan alleen in zee met aanbieders waar wijzelf goede ervaringen mee hebben. Wij hebben bij talloze bedrijven coins voor FIFA gekocht. Voor FIFA 16, en voor andere Ultimate Team versies in het verleden. Wij testen alle websites op onder andere: snelheid levering, behulpzaamheid klantenservice, kwaliteit, 5% tax voor het bedrijf of voor consument, eerlijkheid van de prijs. Op het moment bieden wij niet meer dan 5 aanbieders aan, omdat de rest niet voldoet aan onze eisen.

We bieden goedkoopste aanbieders, de beste Nederlandstalige aanbieder van FIFA 16 Ultimate Team coins en de bedrijven met een levering binnen een kwartier aan. De rest gaat nooit een plek krijgen op FIFA16 coins.nl.
Daarnaast informeren wij jou over al het nieuws omtrent het voetbalspel FIFA 16. Wanneer komt het uit? Wat zijn de pre-order aanbiedingen? Waar kun je FIFA 16 het beste bestellen in Nederland en België? Wil je een vliegende start maken in de game? Houd dan deze website goed in de gaten!

Vriendelijke groet,
Het FIFA16Coins Team!

FIFA coins en FIFA points kopen met korting?

We hebben een hele leuke deal met onze favoriete aanbieder. Je krijgt nu 20% extra korting op FIFA points en FIFA coins als je je aanmeldt via de onderstaande button!